Доставка и плащане

Доставка

Всички пратки за цяла България се доставят с куриерска фирма Еконт. Можете да поръчате пратката, да бъде доставена до личния или служебния Ви адрес или да изберете, да я получите от офис на Еконт. Всички пратки се изпращат с опция "преглед и тест" и наложен платеж. Цената на доставка се определя от куриерската фирма и се начислява към общата сума на поръчката.

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 17:00ч., се доставят на следващия работен ден, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания, празници и доставки до малките населени места, които се обслужват по график на куриера.


* Navvi.bg не носи отговорност в случай на повреда на стоката от страна на куриерската компания.


Международна еспресна доставка с проследяване

Времето за доставка зависи от избрания от Вас тип доставка. След като въведете адреса за получаване, ще можете да изберете една от различните опции. Цената и времето за изпълнение на поръчката се изчисляват автоматично и се добавят към общата стойност на поръчката Ви. Тоест, общата стойност, която ще заплатите, е стойността на поръчката плюс стойността на доставката.


- за ЕВРОПА, САЩ и КАНАДА - 70 лв., 1-3 дни за доставка. (При приключване на поръчката сумата се изчислява автоматично и вие избирате дали да се съгласите с нея или да отмените поръчката си.)

- за всички други страни - 70 лв., 5-12 дни за доставка. (При приключване на поръчката сумата се изчислява автоматично и вие избирате дали да се съгласите с нея или да отмените поръчката си.)Международни мита и такси

Моля, имайте предвид, че това, което плащате онлайн за Вашата поръчка, не включва възможни мита и такси, които могат да бъдат прилагани от митническите органи при доставката във Вашата страна. Международните мита и такси, които могат да важат при покупката, са Ваша отговорност и ние не възстановяваме разходите към тези задължения. За повече информация относно какви мита и такси може да се наложи да заплатите преди доставката на Вашата поръчка се свържете директно с митническите органи във Вашата страна. 


Международни митници

Времето за доставка не включва никакви митнически закъснения или задържания. В случай, че не сте получили своя пакет в рамките на горепосоченото време за доставка и не сте се свързали с Вашия местен митнически отдел или пощенска служба по отношение на Вашата доставка, моля свържете се с нас и ние ще разгледаме това за вас. За поръчки в рамките на ЕС няма да се прилагат митнически такси.


Плащане

Вариантите за плащане на поръчки са няколко. Можете да заплатите при получаване на пратката в България (наложен платеж), кредитна или дебитна карта или чрез PayPal. Можете да направите своя избор в края на поръчката.