Връщане или замяна

NAVVI винаги се стреми да предостави най-удобните и комфортни обувки на свойте клиенти затова имате право да върнете или замените своята закупена стока в 14-дневен срок от дата на получaването й.

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. В такъв случай, трябва да попълните формуляра ИЛИ да уведомите NAVVI за решението си, като позвъните на 0882 009 781 или изпратите имейл на orders@navvi.bg, Само след като сте получили потвърждение (по телeфон или имейл), можете да върнете закупената стока.

Връщането става само по куриер. Адресът за доставка е:

Нематекс ЕООД
Ул. Орловец 1
Пловдив
4006
България
0882 009 781

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

  1. Екипът на navvi.bg да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.
  2. Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.
  3. Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане.

Navvi.bg си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

Грешен размер и връщане на стока:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в слуай на замяна, са за сметка на Изпращача - www.navvi.bg. Разходите по връщане на артикула- за сметка на Клиента с изключение на случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабрични дефекти. При тези случаи www.navvi.bg ще понесе разходите по доставката.

Възстановяване на сумата:

В случай че жеалете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвйте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена по първоначалния начин на плащане. Възстановяването на сумата става в срок от 30 дни след получаване на върнатата стока.

* Navvi.bg не носи отговорност в случай на повреда на стоката от страна на куриерската компания.